Basiscursus houtdraaien

Tweedaagse cursus houtdraaien | Techniek en vormgeving 

Ontdek de kunst van het houtdraaien!   
In deze intensieve tweedaagse cursus leer je naast de techniek van het snijdend houtdraaien ook hoe je een eigen ontwerp vorm geeft en uitvoert. 

De eerste dag staat in het teken van de techniek. Aan de hand van een aantal opdrachten oefen je de basistechniek en raak je vertrouwd met het werk aan de houtdraaibank. Zodra je de basisvaardigheden beheerst, ga je aan de slag met een eigen ontwerp. Door de individuele begeleiding is er veel aandacht voor ontwikkeling in techniek en in vormgeving.  Er is alle ruimte om je eigen invulling te geven aan datgene waar je mee aan de slag wilt. 

Aan het einde van de cursus neem je de werkstukken mee naar huis.

Kosten:
Bij deelname van twee personen: 360,00 euro per persoon (incl. btw, koffie/thee/lunch, gebruik apparatuur en gereedschappen en hout voor de oefenopdrachten).

De lestijden zijn beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Waar:
De Smeltkroes, unit 17
Waalbandijk 16
Nijmegen

Wanneer:
Ik heb geen vaste cursusdata, want ik maak graag alles op maat. Zo dus ook de planning…
Kom je met z’n tweeen dan kunnen we in gezamenlijk overleg de data vastleggen. Dit kunnen twee opeenvolgende dagen zijn (lekker intensief!) of indien gewenst, twee losse dagen met wat tijd daartussen. 

Wil je je individueel aanmelden voor de tweedaagse cursus voor twee personen dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval probeer ik een mooie koppeling te maken met een andere geinteresseerde en mailen/bellen we wat heen en weer om te komen tot een passende datum. 

Zin om de kunst van het houtdraaien te ontdekken?
Meld je aan via info@suzandoornbos.nl