reviews cursus

Een kleine greep uit de reacties die ik ontvangen heb.

Nog nooit had ik van houtdraaien gehoord, maar nu ben ik fan! En dat volledig dankzij de workshop bij Suzan. Op een hele enthousiaste, relaxte en professionele manier heeft ze ons de basisbeginselen van het houtdraaien bijgebracht. En aan het eind van de workshop gingen we naar huis met een super mooi voorwerp! Erg leuk om te zien wat je in een paar uur al voor elkaar krijgt. Een resultaat om trots op te zijn!
Josselien Bos

Suzan zorgt ervoor dat je zelf echt iets moois maakt, ze begeleidt je erg goed maar laat je ook lekker je gang gaan. Haar passie voor het vak spat er vanaf en dat werkt erg aanstekelijk. Ook haar atelier (en haar eigen werk dat je er kunt bewonderen) zorgt ook voor een flinke dosis inspiratie! Kortom, we hebben genoten en komen zeker terug!”
Irma

Wij hebben een zeer geslaagde middag gehad. Dank je wel.
Antje en Jan

Afgelopen vrijdag hadden Rene en ik een workshop houtdraaien bij Suzan. Wat was het enorm leuk, leerzaam en inspirerend! Met z’n tweetjes, dus alle aandacht, goed instructies en veel mooi werk van haar in het atelier. Dit is echt een aanrader. Lekker even uit je hoofd, focussen op het werk en met 2 leuke werkstukken mee naar huis. Bedankt Suzan voor je plezierige en zorgvuldige begeleiding.
Caro ter Ellen

Wij komen zeker nog een keer terug voor een vervolg, erg leuke ervaring en goede begeleiding!
Pieter

Ik vond het een fijne leerzame dag en het was mooi om te ervaren hoe aanstekelijk onze enthousiasmes over en weer waren. Dankzij jouw kundige begeleiding konden we stappen maken.
Nogmaals bedankt!
Eugene