troosthout

Troosthout: een doosje om te koesteren.
Hout voelt warm aan en nodigt uit tot aanraken. Vanuit die gedachte geef ik mijn troosthout vorm. Troosthout is een bijzonder handgemaakt doosje om een dierbare herinnering in te bewaren en vast te houden. Elk doosje wordt door mij met zorg en aandacht gemaakt. Ik selecteer hiervoor de mooiste stukjes hout. Troosthout is in verschillende vormen, kleuren en maten verkrijgbaar. Zo kan ieder een eigen troosthout bij mij vinden.
Heb je zelf een stukje hout met een bijzondere betekenis voor je, dan maak ik daar graag een passend troosthout voor je van. Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

houten urn laten maken 

Onder de naam ‘troosthout’ maak ik ook houten urnen en gedenkdoosjes in opdracht.
Een urn hoeft er niet als een ‘klassieke’ urn uit te zien. En ook een gedenkdoosje kan vele vormen aannemen.
Ik zie troosthout als een object met een speciale betekenis, uniek van vorm voor de persoon voor wie ik het maak. 
Wil je een vorm door mij laten ontwerpen of heb je een eigen ontwerp wat je door mij wilt laten draaien? 
Samen kunnen we bekijken wat je wensen zijn, in houtsoort, vorm en kleur en komen zo tot een eigen en passend ontwerp.