Workshop houtdraaien

Workshop Ontdek de kunst van het houtdraaien!

In deze introductieworkshop leer je de basistechnieken van het houtdraaien. Na een korte instructie ga je meteen zelf aan de slag. Je leert hoe de houtdraaibank werkt, welke gereedschappen je waarvoor gebruikt en hoe je verschillende vormen kunt maken door met de guts te sturen. Een heel praktische workshop want houtdraaien leer je alleen door het zelf te doen. Heb je de slag een beetje te pakken dan maak je een eigen ontwerp waarop je de basistechnieken toepast. Uiteraard neem je het werkstuk mee naar huis. Er is plaats voor 2 deelnemers per workshop. 

Wanneer
Op afspraak is het mogelijk een workshop te plannen (ook in het weekend).
Tijd: in overleg 
Kom je met z’n tweeen dan kunnen we in gezamenlijk overleg de datum/tijd vastleggen.
Wil je je individueel aanmelden dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval probeer ik een mooie koppeling te maken met een andere geinteresseerde en mailen/bellen we wat heen en weer om te komen tot een passende datum en tijd.

Kosten
Bij deelname van twee personen zijn de kosten per dagdeel: 95,00 per persoon (inclusief koffie/thee, hout, gebruik apparatuur en gereedschappen)

Cadeau
Wil je een workshop houtdraaien cadeau geven (en zelf ook lekker meedoen) laat het me weten en ik zorg dat je een cadeaubon toegestuurd krijgt. 

Waar
De Smeltkroes, unit 17
Waalbandijk 16
Nijmegen

Zin om aan de slag te gaan? Meld je aan via info@suzandoornbos.nl

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met me op.